I helgen (24-25/5 -14) var vi till Sala och SORF för tvådagars körtävling, L:A och L:B. Värme och sol, camping och bad. Hela familjen var med och vi hann även körtävla :-)

Jag och Darius tog vår fjärde dressyrseger i körning. Det var roligt, för vi har bara gjort fyra körtävlingar! 49 straff den här gången, alltså 101 poäng. Vi kan ännu bättre för vi hade galoppinslag i en volt och en orolig halt.
I precisionen rev vi tyvärr en boll (mitt fel) men klarade tiden. Darius första maraton gick fint med snabbaste tid i treans hinder, näst snabbaste tid i fyrans och tredje snabbaste tid i ettans! Av 14 ekipage. Vi hade åttonde snabbaste tid i hinder två, där vi fick ett stopp (mitt fel) men la en volt och kom rätt. Tack SORF för en jättefint arrangerad tävling, och Kerstins goda mat!

Stort grattis Qarin Hellner som totalvann L:A häst! Och till Barbro Holm som totalvann L:A ponny. Hade det gått att totalvinna L:B (som ju är en clear round där alla som klarar blir ettor) så hade det blivit jag utifrån bäst poäng av 14 ekipage. Är jätteglad över det. Förutom att Darius är trampig i funktionskontrollerna (och jag blir lite rädd då) så har allt gått bra. Tack min groom Marcus som håller ihop mig.
Foto: Anne-Lie Jakobsson