Idag har Darius vilat en vecka sedan sin senaste körtävling, vilket han alltid gör mer eller mindre. Som igångsättning ikväll promenerade vi i grimma och grimskaft 3 km till sjön, klev i och simmade en minut och promenerade sedan 3 km hem. Det var första gången Darius vattentränade och det gick så bra. Han tvekade att kliva i men klev på när jag gick ut i vattnet först. När jag började simma klev han efter, tvekade igen när han inte längre bottnade. Sedan simmade vi en minut, en bit ut och vände sedan. Jag ska ta med mig Marcus nästa gång så att han får fotografera. 

Vi har varit på Ullared och handlat årsförbrukningen av hästschampoo, linnementshampoo, E-vitamin, arnika, linnement, helosan, flugspray, flugcreme, sadeltvål, läderbalsam, flugskydd, vintertäcke, hästgodis mm mm. På bilden har Darius fått på sig sina nya flugskydd, bilden är tagen efter simningen. Jag skrapade förövrigt av hundratals flugägg som styngflugan i dagarna lagt på frambenen. 
Bild från tidigare i veckan :-)