Det gick bra i Wärmland trots regnmängder, en jättetrevlig tävling med 20 startande ekipage. Anläggningen höll för vädret, ingen lera alls. Jag träffade världens trevligaste funktionskontrollant Anders. Han peppade och pratade så vänligt och uppmuntrande, väldigt grundlig var han också i sin uppgift. Toppen tycker jag!

Vi körde på 58 straff i dressyren, men jag var inne i mitt gamla program och glömde en volt, så jag fick fem straff för en felkörning. Det grämer mig såklart. Darius var duktig, halten var inte stilla tyvärr, vi hade nog fjärilar i magen båda två utifrån ny tävlingsplats. 
Precisionen gick bättre med noll rivna bollar och inom tiden, fjärde bästa tid! Jag är så glad över det. Vi körde båda grenarna i regn, men det dämpar inte glädjen :-)

Darius sov bra i sin box två nätter, han åt sin mat. Veterinärbesiktningen gick utmärkt.
Jag skulle inte ha gett honom betfor söndag morgon för han var studsig och svårhanterlig i maratonvagnen. Taggad och jätteglad häst, läste säkerligen av kuskens nervositet. Vi travade fram tio minuter inför vår maratonstart, till följd av att Darius inte kunde stå still eller skritta. A-sträckan gick bra och snabbt, jag fick hålla in för allt vad jag var värld. Sedan följde skrittsträckan och Darius ville inte vila i steget. Han var glad och taggad och kikade efter andra hästar. Det blev en hel det taktning och galoppsteg, jag sjöng och lugnade men med föga resultat. I veterinärpausen ville inte Darius stå still, utan vi travade runt 10 minuter på ett större område, i väntan på att få starta hindersträckan. För att inte Darius skulle studsa iväg fick jag avleda med åttvolter, dressyrkörning.

Så fick vi äntligen starta hindersträckan och Darius hade bra med energi kvar i fyra hinder. Vi fick skritta lite på sträckorna för att inte komma för fort in i mål. Marcus räddade oss i hinder tre när jag passerade på fel sida stolpen, jag la en volt, kom om och klarade hindret. Darius gick ner i vattengraven två gånger och var superduktig.

En bra tävling på en bra tävlingsplats, återkommer gärna. Trevlig gemenskap med gamla och nya bekantskaper. Nästa tävling blir 19-20 juli i Romme.